preskoči na sadržaj

Mješovita industrijsko-obrtnička škola Karlovac

Login


 

EU projekt

Vremenik testova

Školski kurikulum

Godišnji plan i program
Statut škole
Priloženi dokumenti:
Statut.doc

 

Izvješće o radu i poslovanju škole za školsku godinu 2015./2016.

Popis udžbenika

Popis udžbenika nalazi se u prečacu pod nazivom "Udžbenici" na vrhu stranice.

Kalendar
« Rujan 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Termini informacija
Državna matura

 

 

Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Javna nabava

Pravilnik o provedbi postupaka nabave roba, usluga i radova male vrijednosti

Financije 2014.
Tražilica
Pekar - JMO

Kruh je osnovna živežna namirnica, a njegova proizvodnja stara je kao i povijest čovječanstva. Proizvodnja kruha ne poznaje granice i tko savlada to umijeće moći će ga primjenjivati u svim krajevima svijeta.

Tradicija školovanja pekara u našoj školi stara je 25 godina. Kroz tri godine školovanja učenici svladavaju osnove proizvodnje različitih vrsta kruha, peciva, tjestenine, proizvoda od dizanog, prhkog i lisnatog tijesta te ostalih pekarskih proizvoda. Znanje i vještinu stječu kroz teorijsku i praktičnu nastavu.

Praktična nastava odvija se u licenciranim industrijskim i obrtničkim pekarama u Karlovcu, Ogulinu, Slunju, Ozlju, Jastrebarskom. Dio prakse odvija se u opremljenom školskom praktikumu uz stručno vodstvo naših profesora.

Svake godine naši učenici pekari sudjeluju na državnom natjecanju u pekarstvu gdje osvajaju zapažene rezultate.

Nakon završene škole mogućnost zaposlenja je u pekarama, trgovačkim centrima na odjelu kruha i peciva, pekarskim trgovinama, hotelima i restoranima, kao i kod proizvođača i distributera pekarskih sirovina.

Dobar pekar je traženo zanimanje.

Uvjet za upis je liječnička svjedodžba medicine rada i ovjeren ugovor o naukovanju. Nakon završene škole i polaganja pomoćničkog i majstorskog ispita postoji mogućnost otvaranja vlastitog obrta.

preskoči na navigaciju