preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Završni rad
Pristup informacijama
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Javna nabava

Pravilnik o provedbi postupaka nabave roba, usluga i radova male vrijednosti

Financije 2019.
Financije 2018.
Financije 2017.
Financije 2016.
Financije 2015.
Financije 2014.
Financijske procedure
Tražilica


Frizer - JMO

Frizer je jedno od naših najdugovječnijih zanimanja za kojim uvijek imamo velik interes. Frizer za muškarce i žene mora imati određene psihofizičke sposobnosti koje će mu osigurati uspjeh i izdržljivost u poslu.

Mnogi ljudi misle da frizerska struka od djelatnika ne iziskuje veće fizičke napore u obavljanju usluga jer uglavnom vide nasmiješene i prijazne frizere koji rade u čistom, svijetlom i ugodnom ambijentu. Pritom zaboravljaju da frizer mora posjedovati i zavidnu kondiciju i izdržljivost, zadovoljavajuće opće zdravstveno stanje i nesklonost alergijama, deformacijama stopala i kralježnice te kožnim bolestima. Dobar vid također je garancija uspješnog rada. Budući frizer mora biti komunikativan, uredan, kreativan i samokritičan prema svojem radu jer time stječe povjerenje korisnika i uspjeh u radu.

Budući frizer sluša nastavne sadržaje koji će mu pomoći da se razvije u kreativnu stručnu osobu, sposobnu da obavlja sve frizerske usluge. Praktičnom nastavom stječe se preciznost, spretnost i brzina u obavljanju usluga, a teorijski sadržaji su temeljni izvori znanja za njezinu primjenu u praksi.

Dugi niz godina uspješno surađujemo s velikim brojem licenciranih frizerskih salona koje vode vrhunski majstori frizeri prenoseći svoje znanje na učenike, buduće frizere. Frizerska struka napreduje i tehnološki se razvija prema trendovima u modi, estetici i umjetnosti.

Frizer mora pratiti promjene i inovacije kako bi bio što napredniji i uspješniji u svojem zanimanju, a to postiže stalnim usavršavanjem. Frizer je vrlo kreativno zanimanje kojim možemo pokazati vještinu i umijeće uljepšavanja i njegovanja ljepote tijela.


 


Školski kurikulum

Priloženi dokumenti:
Kurikulum.pdf


Godišnji plan i program
Priloženi dokumenti:
Godisnji plan i program.pdf


Državna matura

EU projekt


Vremenik testova


Statut škole
Priloženi dokumenti:
Statut.doc


 

Izvješće o radu i poslovanju škole za školsku godinu 2015./2016.


Pravilnici i zakoni

Popis udžbenika

Popis udžbenika nalazi se u prečacu pod nazivom "Udžbenici" na vrhu stranice.


Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Termini informacija

  

preskoči na navigaciju