« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Karlovački MIOŠ predstavljale su učenice Ivana Vrbanić, Nikolina Puškarić i Olivera Žabčić, zajedno s prof. Snježanom Erdeljac i ravnateljem Robertom Polovićem.
Predstavili su različite vrste kruha, kolače, kekse, licitarske proizvode i druge prehrambene artikle koje su sve podijelili brojnim okupljenim posjetiteljima.
Kako ističe ravnatelj MIOŠ-a Robert Polović, osnovni je cilj te smotre njegovanje ekološke tradicije i običaja, a vezano uz stare načine pripreme kruha drugih pekarskih proizvoda.
Drugi cilj je ukazati na biološku raznolikost hrvatskih županija i regija i upoznati učenike i građane s autohtonim vrstama voća, povrća i proizvoda u pojedinim dijelovima Hrvatske.
Isto tako zadaća je upozoriti na važnu razliku između ekološki zdrave i genetski modificirane hrane.