« Travanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Učenici 2. C, 3. C i 3. F obilježili su Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje i Svjetski dan hrane izradom kreativnih pekarskih proizvoda u školskom praktikumu pod vodstvom profesorice Vlatke Palatinuš. U holu škole postavljena je izložba njihovih radova. Školska knjižničarka Marija Marčinko postavila je izložbu ulomaka radova na temu zahvalnosti za kruh i plodove zemlje. Razredi 1. C, 2. C i 3. C, smjer pekar, mesar i zidar, obradili su ulomak iz djela "Kruh i mast" Pavla Pavličića i napisali tekstove o hrani i namirnicama koje oni najviše vole i uz koje vežu lijepe uspomene.