« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Učenici 2. C, 3. C i 3. F obilježili su Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje i Svjetski dan hrane izradom kreativnih pekarskih proizvoda u školskom praktikumu pod vodstvom profesorice Vlatke Palatinuš. U holu škole postavljena je izložba njihovih radova. Školska knjižničarka Marija Marčinko postavila je izložbu ulomaka radova na temu zahvalnosti za kruh i plodove zemlje. Razredi 1. C, 2. C i 3. C, smjer pekar, mesar i zidar, obradili su ulomak iz djela "Kruh i mast" Pavla Pavličića i napisali tekstove o hrani i namirnicama koje oni najviše vole i uz koje vežu lijepe uspomene.